Welkom nieuwe gebruiker - welkom nieuwe TMA expert

Leuk dat je na (en eventueel tijdens) een TMA certificering bij ons de TMA los wilt inkopen!

Sinds 2007 is BCoach als zakelijk partners van TMA bv  in de gelegenheid gesteld om de TMA (met al de overige TMA analyses) ‘los’ aan te bieden. Dit in tegenstelling tot TMA bv zelf die de TMA aanbiedt in een aan te schaffen portal met een minimum afname van 10 TMA’s. Deze dienen dan vooraf te moeten worden betaald. TMA bv kiest ervoor om de de  ‘losse TMA’s voor de kleine zelfstandige coach/hr-adviseur door ons als coachopleidingsbureau af te laten handelen. Met onze expertise op het gebied van coachen kunnen wij op persoonlijke wijze meerwaarde bieden.

Je kan bij ons dus alle TMA analyses bestellen zonder eigen portal en zonder overeenkomst. 
We kunnen de prijs zo laag houden omdat we erop vertrouwen dat alle gebruikers de verantwoordelijkheid nemen om te betalen en dat wij niet separaat hoeven te factureren.

Je betaalt per ingevoerde kandidaat. Voor deze kandidaat kun je gedurende een jaar meerdere analyses meerdere keren opstarten.

Procedure voor het bestellen, betalen en beheren van TMA's

Stap 1

Kandidaat betalen/bestellen

 1. Login op https://www.bcoaches.nl/
 2. Klik op 'Stap 1 - TMA bestellen en betalen' of ga naar het menu-item ‘Testen bestellen’; kies voor ‘TMA Talentenanalyse met toegang tot tmaportal'.
 3. Klik nu op de blauwe knop ‘In winkelmand’.
 4. Controleer de prijs en klik op blauwe knop ‘Doorgaan met afrekenen’.
 5. Vul hier jouw eigen factuurgegevens in (meestal eenmalig).
  NIET VERGETEN:  informatie-veld met naam kandidaat.
 6. iDeal: selecteer jouw bank en klik op de blauwe knop ‘Bestelling plaatsen’
 7. In bestelopdracht verschijnt halverwege een knop naar het TMA experts portal.

Per omgaande ontvang je de factuur met daarop 'Betaald'.

* logininformatie: zie separate e-mail

Stap 2

Kandidaat
invoeren en beheren

 1. Klik op de link in de uitnodiging en bepaal jouw eigen wachtwoord.
 2. Login op https://tmaexperts.tmatalents.com
 3. Je kan nu kandidaten aanmaken en analyses opstarten.
 4. Binnen een jaar na opstarten kan je voor deze kandidaat meerdere analyses meerdere keren laten opstarten.
 5. Maak kandidaat aan via het menu ‘Beheer’(Actieve kandidaten) linkerzijde. Klik op ‘Toevoegen’ en vul minstens de gegevens E-mailadres, Voornaam, Achternaam,(Tussenvoegsel) in en selecteer jouw organisatie (reeds aangemaakt, beginnend met jouw naam). Bij Unit kun je facultatief een kenmerk aan maken. De overige zaken zijn facultatief. 
 6. Op de rapportages prijkt slechts het logo 'tma experts' rechtsonder, vergezeld door linksonder het e-mailadres ‘info@tmaexperts.nl

 

* logininformatie: zie separate e-mail

GOUDEN REGEL
eerst stap 1 betalen en pas daarna stap 2 kandidaat invoeren

Eerste Hulp Bij Opstarten - instructies

In de volgende instructiefilm over het invoeren van kandidaten wordt gesproken over 'oefenkandidaten'. De instructie betreft echter het invoeren van zowel oefenkandidaten als nieuwe (betaalde) kandidaten:

Inloggegevens

De inloggegevens voor het TMA portal en het TMA bestel- en supportportal worden of zijn via een speciale e-mail met je gecommuniceerd.

Support en communicatie

Met de verschillende TMA trainers is afgesproken dat zij klaar staan bij vragen en problemen tijdens de TMA certificeringstraining en TMA Teamtraining. Zo worden misverstanden voorkomen over het verloop van de training.

TMA experts heeft sinds 2007 veel ervaring en specifieke kennis opgedaan over de inzet en mogelijkheden van de TMA in coaching, talent management en talentontwikkeling. Onze TMA experts hebben zeer veel ervaring in het terugkoppelen van de rapportages van de TMA op basis van vele honderden gesprekken in coachtrajecten en talent onderzoek bij bedrijven.

Coaches en Talent Managers kunnen voor alle TMA analyses worden gecertificeerd middels onze certificeringstraining en teamtraining.

TMA Experts ondersteunt de gebruikers en kandidaten van het TMA portal. In voorkomende gevallen, zoals technische storingen of problemen met de software) zullen wij de makers van de TMA (TMA bv) om ondersteuning vragen. Ons verzoek is dan ook om niet direct contact op te nemen met TMA bv.

Hierboven heb je al een aantal instructies gezien bij het werken met het TMA portal.

Nog veel meer mogelijkheden en instructies vind je op de volgende pagina: 

De kans dat je ondersteuning aan de telefoon krijgt is klein omdat zij ook opleiding geven en zelf coachen en op die momenten niet bereikbaar zijn. Spreek in het geval dat je belt op 0348 752 178 en er niet wordt opgenomen geen voicemail in. Stel je vraag dan via WhatsApp (0618 518 766). Je wordt dan zeer snel teruggebeld. Je kunt natuurlijk ook gewoon een e-mail sturen naar info@tmaexperts.nl.

Kijk natuurlijk eerst even voor ondersteuning op de speciale supportpagina met FAQ's.

 

Bij belangrijke wijzigingen op het TMA portal en voor andere wetenswaardigheden hebben wij de behoefte om deze snel bij iedereen onder de aandacht te brengen.

Door gebruik te maken van een speciale WhatsApp mogelijkheid kunnen wij alle TMA gebruikers in één keer op de hoogte brengen van nieuwe informatie. Het betreft hier een eenrichtings informatievoorziening. In tegenstelling tot gewone WhatsApp-groepen kan er in deze groep niét onderling gecommuniceerd worden. Geen onnodige geluidjes van onderling communicerende deelnemers en dus geen reden om om die reden uit de groep te stappen 😉

En als je reageert op een bericht van ons, dan zijn wij de enigen die dat bericht ontvangen.

We hebben je daarom toegevoegd aan de informatiegroep met de naam “TMA experts 5".

Laat even weten of met behulp van het bovenstaande alles goed voor je functioneert!